Εκτύπωση

iCalendar

Η Στατιστική Υπηρεσία σας παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του Hμερολογίου Aνακοινώσεών της στο ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο, μέσω του iCalendar. 

Το iCalendar είναι ένα ανοικτό πρότυπο το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά πληροφοριών ηλεκτρονικού ημερολογίου μεταξύ χρηστών και υπολογιστών. Το iCalendar χρησιμοποιεί ένα αρχείο τύπου .ics μέσω του οποίου μεταφέρονται πληροφορίες ημερολογίου και δραστηριοτήτων όταν το αρχείο φορτωθεί στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπολογιστή σας.

Έτσι, αν επιθυμείτε να ενσωματώσετε το Ημερολόγιο Ανακοινώσεων της Στατιστικής Υπηρεσίας στο ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο, κάνετε κλικ σε ένα από τους πιο κάτω εικονίδια. Ο φυλλομετρητής, τότε, θα κατεβάσει το αρχείο .ics στον υπολογιστή σας, δηλαδή το ημερολόγιο με τις προγραμματισμένες ανακοινώσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας. Ανοίγοντας το αρχείο .ics στον υπολογιστή σας θα φορτωθούν αυτόματα οι πληροφορίες ημερολογίου στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ημερολογίου του υπολογιστή σας.(Ελληνικά) (Αγγλικά)Στοιχεία Επικοινωνίας
Οδός Μιχαήλ Καραολή
1444 Λευκωσία, Κύπρος
T: +357 22602129
Φ: +357 22661313
E: enquiries@cystat.mof.gov.cy
GovLogo
©2021 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία