Εκτύπωση

Έρευνα Απασχόλησης και Κενών Θέσεων

Γιατί είναι σημαντική η Έρευνα Απασχόλησης και Κενών Θέσεων;


Οι στατιστικές που παράγονται με βάση στοιχεία της Έρευνας Απασχόλησης και Κενών Θέσεων, δίνουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των απασχολουμένων κατά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας και επαγγελματική υπόσταση, καθώς και στοιχεία για τη διακρίβωση των αναγκών της οικονομίας σε νέες θέσεις εργασίας κατά τομέα και επαγγελματική ομάδα. Με την έρευνα αυτή, δίδεται η δυνατότητα στην κυβέρνηση να εκτιμήσει το επίπεδο της απασχόλησης και τις ανάγκες σε νέες θέσεις εργασίας στην Κύπρο και ανάλογα να χαράξει τις κατάλληλες πολιτικές και να εφαρμόσει αντίστοιχα μέτρα. 

Συνεπώς, η συμμετοχή στην Έρευνα Απασχόλησης και Κενών Θέσεων είναι πολύ σημαντική και συνεισφέρει στη βελτίωση των ζωών όλων μας, μέσω της παραγωγής επίσημων στατιστικών. Αν, λοιπόν, σας ζητηθεί να συμμετάσχετε στην Έρευνα Απασχόλησης και Κενών Θέσεων, μη διστάσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε! 

Και να θυμάστε, όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι εμπιστευτικές. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι, δεν πρόκειται να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία των ατόμων στην επιχείρηση/οργανισμό σας με τον οποιονδήποτε, αλλά ούτε και στοιχεία που αφορούν μεμονωμένα στην επιχείρηση/οργανισμό σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον!

 

Πού μπορώ να βρω τα αποτελέσματα της Έρευνας Απασχόλησης και Κενών Θέσεων;


  • CYSTAT - DB (CYSTAT-DB>Αγορά Εργασίας>Κενές Θέσεις Εργασίας)

 

Για περισσότερες πληροφορίες:























Στοιχεία Επικοινωνίας
Οδός Μιχαήλ Καραολή
1444 Λευκωσία, Κύπρος
T: +357 22602129
Φ: +357 22661313
E: enquiries@cystat.mof.gov.cy
GovLogo
©2021 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία