Εκτύπωση

Έρευνα Αδειών Οικοδομής και Στέγασης

Το ήξερες ότι...


Κατά το 2019, ολοκληρώθηκαν 4.331 νέες κατοικίες στον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων 1.952 ήταν διαμερίσματα, ενώ οι υπόλοιπες οικίες;

Το συνολικό κατασκευαστικό κόστος των διαμερισμάτων ανήλθε στα 264 εκ. ευρώ και το συνολικό καλυμμένο εμβαδόν στα 281 χιλ.τ.μ. Αντίστοιχα το κόστος των οικιών υπολογίζεται στα 578 εκ. ευρώ, ενώ το καλυμμένο εμβαδόν εκτιμάται στα 545 χιλ.τ.μ.

  

Το γνωρίζουμε διότι εσείς μας το είπατε!


Οι πιο πάνω στατιστικές και άλλες παρόμοιες, παράχθηκαν από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέσω της Έρευνας Αδειών Οικοδομής και Στέγασης.


Γιατί είναι σημαντική η Έρευνα Αδειών Οικοδομής και Στέγασης;


Οι στατιστικές που παράγονται με βάση στοιχεία της Έρευνας Αδειών Οικοδομής και Στέγασης, δίνουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις οικοδομές, όπως η κατανομή των εξόδων κατασκευής κατά τύπο κτιρίου, το εμβαδόν, τα χαρακτηριστικά των κατοικιών κατά επαρχία, κλπ., έτσι ώστε να παρακολουθούνται οι εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών και ειδικότερα στον οικιστικό τομέα στον τόπο μας.  

Συνεπώς, η συμμετοχή στην Έρευνα Αδειών Οικοδομής και Στέγασης είναι σημαντική και βοηθά στη βελτίωση των ζωών όλων μας, μέσω της παραγωγής επίσημων στατιστικών. Αν, λοιπόν, σας ζητηθεί να συμμετάσχετε στην Έρευνα Αδειών Οικοδομής και Στέγασης, μη διστάσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε! 

Και να θυμάστε, όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι εμπιστευτικές. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι, δεν πρόκειται να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία των ατόμων στην επιχείρηση/οργανισμό σας με τον οποιονδήποτε, αλλά ούτε και στοιχεία που αφορούν μεμονωμένα στην επιχείρηση/οργανισμό σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον!

 

Πού μπορώ να βρω τα αποτελέσματα της Έρευνας Αδειών Οικοδομής και Στέγασης;


 

Για περισσότερες πληροφορίες:
























Στοιχεία Επικοινωνίας
Οδός Μιχαήλ Καραολή
1444 Λευκωσία, Κύπρος
T: +357 22602129
Φ: +357 22661313
E: enquiries@cystat.mof.gov.cy
GovLogo
©2021 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία