Ευρωπαϊκό Στατιστικό Σύστημα (ΕΣΣ) Ειδοποίηση για online ενημέρωση RSS Feed European Statistical Data Support
English
Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Κυπριακή Δημοκρατία Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Αναζήτηση:
Αναζήτηση
   
English


Εργοδότηση Προσωπικού


Πρόσληψη εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνου στη θέση Βοηθού Στατιστικών Ερευνών για την Έρευνα Διαχείρισης Αποβλήτων των Επιχειρήσεων (Κλ. Α1)
 
Η Στατιστική Υπηρεσία ενημερώνει ότι στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, Αρ. 5044, ημερ. 16/6/2017, δημοσιεύεται ανακοίνωση για τον τελικό πίνακα των αιτητών, με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν.70(Ι)/2016), για ανάγκες που πιθανόν να προκύψουν εντός του 2017 στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στη Στατιστική Υπηρεσία για την πρόσληψη εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνου στη θέση Βοηθού Στατιστικών Ερευνών για την Έρευνα Διαχείρισης Αποβλήτων των Επιχειρήσεων (Κλ. Α1).

Ανακοίνωση για τον Τελικό Πίνακα Υποψήφιων Βοηθών Στατιστικών Ερευνών για την Έρευνα Διαχείρισης Αποβλήτων των Επιχειρήσεων (Κλ. Α1)

Ανακοίνωση για τον Προκαταρκτικό Πίνακα Υποψήφιων Βοηθών Στατιστικών Ερευνών για την Έρευνα Διαχείρισης Αποβλήτων των Επιχειρήσεων (Κλ. Α1)
 
Ανακοίνωση για την Πρόσληψη Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου
 
Ειδικό Έντυπο Αίτησης
Εργοδοτούμενοι Αορίστου Χρόνου Στατιστικής Υπηρεσίας

Κατόπιν συμφωνίας πλαίσιο μεταξύ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, της Στατιστικής Υπηρεσίας και της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, αποφασίστηκαν οι χειρισμοί που παρουσιάζονται στο πιο κάτω αρχείο:

Εργοδοτούμενοι Αορίστου Χρόνου Στατιστικής ΥπηρεσίαςΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εργοδότηση προσωπικού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Στατιστική Υπηρεσία ως ακολούθως:

Τηλ: 22602130, 22602132, 22602133
Φαξ: 22661313
Ηλ. Ταχυδρομείο: enquiries@cystat.mof.gov.cyΑρχή Σελίδας

Για καλύτερη απεικόνιση του Διαδικτυακού Τόπου συνιστάται ανάλυση οθόνης: 1024 με 768 pixels

© 2003 - 2018 Κυπριακή Δημοκρατία, Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας